Pálivá španělská paprika, 45 g
Související produkty
Nedokážete se rozhodnout pro 1 konkrétní odrůdu či barvu? Ochutnejte je všechny. Směs zelených a černých oliv 4 nejznámějších španělských odrůd (Gordal, Arbequina, Negra a...
Vyzkoušejte výběrové Chorizo Ibérico Velita z hřbetní části iberských prasátek – tedy z toho nejlahodnějšího masa. Dochuceno pouze solí a kousky černého pepře, který salámu...
Detailní popis produktu
Španělské červené zlato, i tak se mluví o pálivé španělské paprice. Koření se získává z těch nejlepších, ideálně vyzrálých červených paprik. Papriky se následně namelou a suší na dubovém dřevě, které poskytuje potřebné teplo pro dokonalou dehydrataci plodů i následný uzený nádech. Právě tento postup dodává „Pimentón de la Vera“ delikátní a intenzivní trojici – VŮNI, CHUŤ a STABILNÍ, SYTOU BARVU.
Jak si pikantní mletou papriku nejlépe vychutnat
Mletou papriku použijte na maso, dušenou zeleninu, do omáček nebo na těstoviny. Paprika vám pokrmy nejen ochutí a provoní, ale také je nádherně zbarví do ruda.
Složení: Sušené papriky 99 %, slunečnicový olej 1%.
Velikost balení: 45 g
Pro milovníky španělských sladkostí přinášíme exkluzivní pochoutku - Turrón s marcipánem a pomerančem. Tento lahodný turrón, kombinuje tradiční španělský marcipán s...
Olivová tapenáda z těch nejlepších černých španělských oliv. Rozdíl v kvalitě poznáte na první ochutnání. Pasta je připravována jednoduchou metodou – ručně, s využitím...
Arbequina aneb oliva par excellence z údolí Ebro a jedna z nejznámějších španělských odrůd. Má intenzivní nasládlou chuť, nízkou kyselost a ovocnou vůni s tóny mandlí. Díky...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.