Dárkový koš s 2 olivovými oleji a vinným octem

829 Kč
Skladem
Barva stuhy
Můžeme doručit do:
8.7.2022

Je libo dárek pro nadšeného kuchaře či gurmána? Zpestřete mu vaření luxusní sadou vinného octa z hroznů Pedro Ximénez a 2 extra panenských olejů. Jedná se o prémiové intenzivní oleje odrůd Arbequina a Picual, z nichž ten druhý je vyhlášen nejlepším olivovým olejem světa právě v kategorii Picual. Baleno v dárkové krabičce se zlatou, růžovou, červenou nebo černou stuhou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Je libo dárek pro nadšeného kuchaře či gurmána? Zpestřete mu vaření luxusní sadou vinného octa z hroznů Pedro Ximénez a 2 extra panenských olejů. Jedná se o prémiové intenzivní oleje odrůd Arbequina a Picual, z nichž ten druhý je vyhlášen nejlepším olivovým olejem světa právě v kategorii Picual. Baleno v dárkové krabici s černou či zlatou stuhou.

Olivové oleje vám přijdou v dárkové krabici se stuhou. Výběr stuhy necháme na vás. Stačí si jen vybrat mezi růžovou, červenou, zlatou nebo černou.

V dárkovém balíčku najdete:

Claramunt, Claramunt Arbequina extra panenský olivový olej, 250ml

Prémiová řada výrazného extra panenského olivového oleje odrůdy Arbequina. Ta je známá svou elegantní svěžestí i ovocnými tóny zelených jablek a banánů. Díky rané sklizni olej chutná i voní velmi intenzivně.

 

Palacio de los Olivos, Picual extra panenský olivový olej, 250ml

4 roky za sebou Nejlepší olivový olej světa v kategorii Picual od EVOOWR (World Ranking of Extra Virgin Olive Oils).

Extra panenský olivový olej odrůdy Picual od prestižního výrobce Palacio de los Olivos. Díky rané sklizni z ještě zelených oliv má intenzivní chuť a vůni. Na jazyku převládají banány, kiwi a rajčata, zatímco v nose je cítit bazalka a čerstvě posečená tráva. Jemně pikantní.

Claramunt, Vinný ocet, 250 ml

Prémiový vinný ocet mahagonové barvy s vůní rozinek a karamelu z organicky pěstovaných hroznů Pedro Ximénez. Vinný ocet patří ve Španělsku společně s olivovým olejem k nejčastějším přísadám do salátů, grilované zeleniny či studených polévek (salmorejo či gazpacho).

Vinný ocet se vyrábí pomocí metody „criaderas y soleras“, při které se postupně promíchávají vína ze sudů ležících na sobě v několika vrstvách. Část obsahu sudů ze spodní řady, kde jsou vína nejstarší, se nalahvuje a ke zbylé části se přimíchají mladší vína ze sudů o patro výše. Takto se postupuje až k nejmladším vínům v nejhornějším patře. Právě díky tomuto postupu je všem produktům zajištěna stejná chuť, která navíc ze sudů získává i specifický charakter.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárkové balíčky
Odrůda oleje: Arbequina, Picual

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení