Konzervovaná zelenina

Jakkoliv může konzervovaná zelenina znít poněkud fádně, věřte, že v případě Španělska je tomu právě naopak. Šetrně zpracovaná čerstvá a lokální zelenina zrající na slunci, perfektně vychucený lák podle starých rodinných receptů a ruční výroba z ní totiž dělají pochoutku jako od babičky.

Mezi pestrobarevnou nabídkou španělské konzervané zeleniny tak najdete pečené červené papriky, srdíčka artyčoků, božský bílý chřest z Navarry nebo notoricky známé gazpacho

Nejprodávanější

5 položek celkem
Bílý chřest z Navarry – extra tlustý, LA CATEDRAL DE NAVARRA, 345 g
349 Kč

Už jste někdy ochutnali pravý bílý chřest z Navarry? Světový pojem a absolutní špička mezi chřesty! Vyniká jemností a příjemně nahořklou chutí. Extra tlustý, bez vláken a...

542
Čtvrcená srdíčka artyčoků/Artyčoková srdíčka – čtvrtky, Don Gastronom, 305 g
179 Kč

V ČR stále poměrně netradiční, ale taaak vynikající. Na čtvrtky krájená artyčoková srdíčka v nálevu připravovaném podle starodávného receptu z Alicante – pouze s olejem,...

540
Gazpacho, Don Gastronom, 490ml
126 Kč

Přesuňte se do prosluněného Španělska s jednou z jejich nejtypičtějších polévek – lahodnou rajčatovou polévkou podávanou za studena. Toto gazpacho je vyrobeno z čerstvých...

543
Pečené červené papriky, Don Gastronom, 330 g
112 Kč

Kdo by nemiloval pečené červené papriky? Jen ta zdlouhavá příprava… Tyto papričky však chutnají přesně jako domácí, jsou pečené v peci a pokrájené na drobné plátky. Svou...

539
Salsa ze smažených rajčat (BIO), Petra Mora, 340 g
145 Kč

Vymazlete si (nejen) nedělní rodinný oběd pomocí domácí salsy ze smažených organicky pěstovaných rajčat. Výroba salsy respektuje všechny tradiční postupy, díky čemuž vás omáčka...

541