Ryby a mořské plody

Galicijské mušle v tradiční španělské marinádě Escabacha, filety z makrely v olivovém oleji nebo ventresca alias ty nejlahodnější břišní filety z tuňáka žlutoploutvého… to je jen stručný výčet toho, co Španělsko ze svého mořského světa nabízí.

Přesvědčte se sami o kvalitě i vytříbenosti chutí konzervovaných rybích delikates ze Španělska. Samotní Španělé je považují za tradiční součást své kultury, na kterou nedají dopustit. Najít je tak můžete třeba i na jejich svátečních stolech, na kterých se podávají přímo v konzervě.

Rybí delikatesy a mořské plody podávejte jako tapas, připojte k domácím těstovinám nebo si je vychutnejte jen tak se sklenkou vychlazeného španělského šumivého vína.

Nejprodávanější

6 položek celkem
Bonito del Norte – tuňák bílý z ekologického rybolovu v olivovém oleji, 212 ml
243 Kč

Bonito del Norte – to jsou kousky mladého bílého tuňáka v extra BIO olivovém oleji. Bílý tuňák patří mezi nejoceňovanější druhy tuňáků na světě, jehož čistou a masitou chuť...

592
Filety z makrely v olivovém oleji, 125 ml
116 Kč

Zdravá delikatesa v podobě očištěných filetů ze středomořské makrely, bez kostí a v olivovém oleji. Neuvěřitelně chutná ryba s vysokým obsahem vitamínů B6 a B12. Její příjemně...

594
Mušle ve španělské marinádě 8–12 kusů, 110 g (2)
218 Kč

Španělsko na talíři aneb galicijské mušle v tradiční omáčce Escabeche. Slávky naložené ve španělské marinádě z papriky, vinného octa, oleje, česneku a bobkového listu jsou...

596
Sardinky v olivovém oleji 10–12 ks, 125 ml
126 Kč

Co si takhle dát na svačinu něco vynikajícího a zdravého? Malé sardinky plné chuti a šťavnatého masa v olivovém oleji. Sardinky vynikají vysokým obsahem omega-3 mastných...

593
Sardinky v olivovém oleji 3–4 kusy, 115 g
152 Kč

Prémiové sardinky od prestižního španělského výrobce La Brújula. Výlov ryb probíhá v letních měsících, kdy panují nejlepší podmínky pro jejich zpracování. Obsažený tuk dodává...

595
Ventresca – filety ze žlutoploutvého tuňáka v olivovém oleji, 120 ml
194 Kč

Je libo luxusní oběd či večeři? Ventresca neboli na tuk bohaté filety z nejcennější, břišní části tuňáka žlutoploutvého jsou považovány za jedny z nejlepších druhů...

591