Mušle ve španělské marinádě 8–12 kusů, 110 g
Související produkty
8 měsíců v sudech, limitované množství 8 000 lahví a ručně sbírané hrozny Xarel·lo z 80 let starých vinic. Luxusní bílé víno s vytříbenou citrusovo-smetanovou vůní, dlouhým...
Sladké víno z Muškátu Alexandrijského postupně zrající ve francouzských dubových sudech. Charakteristická aromatická elegance muškátu tu je díky delšímu zrání obohacena o...
Detailní popis produktu
Ochutnejte Španělsko na talíři aneb galicijské mušle v tradiční omáčce Escabeche. Slávky naložené ve španělské marinádě připravené z papriky, vinného octa, oleje, česneku a bobkového listu. Jakmile je jednou ochutnáte s křupavým chlebem a vychlazeným pivem, už nebudete chtít nic jiného.
Jak si mušle nejlépe vychutnat
Slávky v tradiční omáčce chutnají dokonale samy o sobě nebo s krajícem čerstvého chleba a sklenkou vychlazeného piva. Vychutnat si je ale můžete i v omáčce na těstoviny z mořských plodů nebo je přidat ke slaným rýžovým pokrmům.
Složení: Slávky, slunečnicový olej, vinný ocet, česnek, bobkový list, koření, sůl.
Velikost balení: 110 g
Pikantní se špetkou exotiky – přesně tak chutná španělská směs koření Valencia. Univerzální využití, ale jedinečná chuťová kombinace česneku, papriky, chilli a pomerančové kůry....
Olivy „královské“ odrůdy Gordal se sušenými rajčaty a kapary – to je unikátní kombinace pro všechny milovníky opravdových olivových delikates. Olivy Gordal vynikají pevnou,...
V ČR stále poměrně netradiční, ale taaak vynikající. Na čtvrtky krájená artyčoková srdíčka v nálevu připravovaném podle starodávného receptu z Alicante – pouze s olejem,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.