Velký dárkový koš s červeným vínem a španělskými tapas

1 241 Kč
Skladem
Barva stuhy
Text věnování
Možnosti doručení

Hostina na celý večer v jednom balíčku? Ale jistě, prémiový dárkový koš obsahuje červené víno a vyhlášené španělské chuťovky, které se vzájemně skvěle doplňují. Olivy, jelení paté, pražené mandle s bylinkami, filety z makrely a fíkový džem. Baleno v dárkové krabici se stuhou a kartičkou se vzkazem dle výběru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chcete udělat radost gurmánovi? Obdarujte ho rovnou celou hostinou – v jednom balíčku. Prémiový dárkový koš obsahuje červené cuvée z kombinace Bobalu a vyhlášené španělské chuťovky alias tapas, které se vzájemně skvěle doplňují. Olivy Manzanilla, jelení paté s vínem Pedro Ximenez, pražené mandle z Valencie s bylinkami, delikátní filety z makrely a poctivý fíkový džem.

Dárkové balení

Sada vína a delikates vám přijde v dárkové krabici včetně papírového průvodce s informacemi o tom, jak víno správně skladovat a jak si jej co nejlépe vychutnat. Výběr stuhy a kartičky se vzkazem už je pak pouze na vás.

V dárkovém koši najdete

De Moya, Justina, 0,75l

Středně intenzivní cuvée z pečlivě vybraných hroznů Bobal, Syrah a Cabernet Sauvignon z vinic nacházejících se 850 m n. m.. Voní i chutná po červeném ovoci s tóny koření, čokolády a kávy. Dochuť je dlouhá a komplexní. Víno fermentuje v betonových nádržích a následně zraje 4 měsíce v dubovém sudu. Výborný poměr ceny a výkonu.

Olivy Manzanillla, Olé olives, 370 g

Pokud si chcete vychutnat čisté aroma a delikátní olivové tóny vyhlášené odrůdy Manzanilla, sáhněte po této variantě. Lehce slaný nálev nechává vyniknout výtečnou chuť oliv a jejich větší velikost zase umožňuje vychutnat si masitou strukturu a šťavnatost.

Jelení paštika s vínem Pedro Ximenez, Don Gastronom, 110 g

Co takhle ochutnat něco speciálního? Toto jelení paté je vynikající kombinací čerstvého jeleního masa, jater a sladkého vína Pedro Ximenez. Krémová paštika, se kterou zabodujete na pikniku, rodinné hostině i při romantické večeři ve dvou.

Ventresca – filety ze žlutoploutvého tuňáka v olivovém oleji, 120 ml

Je libo luxusní oběd či večeři? Ventresca neboli na tuk bohaté filety z nejcennější, břišní části tuňáka žlutoploutvého jsou považovány za jedny z nejlepších druhů konzervovaného tuňáka vůbec. Ventresca vyniká bohatou, šťavnatou a delikátní chutí.

Pražené mandle z Valencie s bylinkami, 125 g

Dopřejte si nejlepší španělské mandle z regionu Valencia. Pražené, jemně solené a posypané směsí bylinek. Kromě typické nasládlé mandlové chuti tak na jazyku ucítíte rozmarýn, tymián, oregano, majoránku i bazalku. Křupavé, voňavé a k vínu naprosto božské.

Fíkový džem, 140 g

Intenzivní, krémový a pouze z čerstvého sezónního ovoce. Už se vám sbíhají sliny? Takový je totiž tento poctivý fíkový džem ze zralých plodů, který nejen ve Španělsku platí za skutečnou lahůdku. Ať už v dezertech, tapas nebo s grilovanými sýry, okamžitě si ho zamilujete.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: