V ČR stále poměrně netradiční, ale taaak vynikající. Na čtvrtky krájená artyčoková srdíčka v nálevu připravovaném podle starodávného receptu z Alicante – pouze s olejem,...
Přesuňte se do prosluněného Španělska s jednou z jejich nejtypičtějších polévek – lahodnou rajčatovou polévkou podávanou za studena. Toto gazpacho je vyrobeno z čerstvých...
Co takhle ochutnat něco speciálního? Toto jelení paté je vynikající kombinací čerstvého jeleního masa, jater a sladkého vína Pedro Ximenez. Krémová paštika, se kterou zabodujete...
Krémové paté z masa z koroptve a kuřecích jatýrek patří nejen ve Španělsku ke skutečným delikatesám hodným těch nejslavnostnějších okamžiků. Čistá chuť masa podtržena tóny...
Kdo by nemiloval pečené červené papriky? Jen ta zdlouhavá příprava… Tyto papričky však chutnají přesně jako domácí, jsou pečené v peci a pokrájené na drobné plátky. Svou...
Dopřejte si předkrm jako z restaurace – krémové paté z černých iberských prasátek. Jedná se o překvapivě jemnou kombinaci tradiční španělské iberské paštiky a inovativního...
538
Stránka 1 z 1 -
6 položek celkem
Tento web používá soubory cookies. Díky tomu pro Vás neustále můžeme zlepšovat funkce webu, jeho výkon a použitelnost. Jejich preferenci můžete případně upravit v nastavení. Více informací zde.