V ČR stále poměrně netradiční, ale taaak vynikající. Na čtvrtky krájená artyčoková srdíčka v nálevu připravovaném podle starodávného receptu z Alicante – pouze s olejem,...
Přesuňte se do prosluněného Španělska s jednou z jejich nejtypičtějších polévek – lahodnou rajčatovou polévkou podávanou za studena. Toto gazpacho je vyrobeno z čerstvých...
Co takhle ochutnat něco speciálního? Toto jelení paté je vynikající kombinací čerstvého jeleního masa, jater a sladkého vína Pedro Ximenez. Krémová paštika, se kterou zabodujete...
Kdo by nemiloval pečené červené papriky? Jen ta zdlouhavá příprava… Tyto papričky však chutnají přesně jako domácí, jsou pečené v peci a pokrájené na drobné plátky. Svou...
Dopřejte si předkrm jako z restaurace – krémové paté z černých iberských prasátek. Jedná se o překvapivě jemnou kombinaci tradiční španělské iberské paštiky a inovativního...
538
Stránka 1 z 1 -
5 položek celkem
Tento web používá soubory cookies. Díky tomu pro Vás neustále můžeme zlepšovat funkce webu, jeho výkon a použitelnost. Jejich preferenci můžete případně upravit v nastavení. Více informací zde.