Pálivá španělská paprika, 45 g
Související produkty

Nedokážete se rozhodnout pro 1 konkrétní odrůdu či barvu? Ochutnejte je všechny. Směs zelených a černých oliv 4 nejznámějších španělských odrůd (Gordal, Arbequina, Negra a...

Absolutní špička mezi oleji, již po 3. byl vyhlášen jako nejlepší extra panenský olivový olej na světě odrůdy Arbequina. Díky rané sklizni má středně intenzivní až...
Detailní popis produktu
Španělské červené zlato, i tak se mluví o pálivé španělské paprice. Koření se získává z těch nejlepších, ideálně vyzrálých červených paprik. Papriky se následně namelou a suší na dubovém dřevě, které poskytuje potřebné teplo pro dokonalou dehydrataci plodů i následný uzený nádech. Právě tento postup dodává „Pimentón de la Vera“ delikátní a intenzivní trojici – VŮNI, CHUŤ a STABILNÍ, SYTOU BARVU.
Jak si pikantní mletou papriku nejlépe vychutnat
Mletou papriku použijte na maso, dušenou zeleninu, do omáček nebo na těstoviny. Paprika vám pokrmy nejen ochutí a provoní, ale také je nádherně zbarví do ruda.
Složení: Sušené papriky 99 %, slunečnicový olej 1%.
Velikost balení: 45 g

Kombinace brambůrků a šumivého vína? Samozřejmě. Ale co když tyto dvě věci spojíte v jednu? Firma Torres je zkrátka nezastavitelná, a vy si tak můžete pochutnat na chipsech těch...

Vyzkoušejte netradiční džem z čerstvých granátových jablek. Žádný koncentrát ani chemické přísady – jen to nejlepší ovoce z rodinného sadu a jedinečná, sladkokyselá chuť. Skvělý...

Křehké, lehce nasládlé a lehce pikantní cherry papričky plněné lahodným smetanovým sýrem. Tohle je přesně jedna z těch delikates, se kterou se obyčejná večeře promění ve...

Pro milovníky španělských sladkostí přinášíme exkluzivní pochoutku - Turrón s marcipánem a pomerančem. Tento lahodný turrón, kombinuje tradiční španělský marcipán s...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.