Pražené mandle z Valencie se solí, 125 g
Související produkty
Chcete ochutnat víno, které pili samotní papežové? Unikátní mešní víno obsahující směs hroznů Macabea a Bílé Garnachy s vyšší koncentrací cukru. Víno zraje metodou solera, která...
15 let zrající sherry Amontillado – víno plné paradoxů, kombinující dva odlišné způsoby výroby. Výsledkem je lehkost i bohatost, kyselinka i příjemně suchý závěr. Zkrátka víno,...
Jste-li milovníkem vína a zároveň objevitelem nových chutí, pak pro vás máme skvělý tip – Manzanilla Pasada En Rama. 10 let zrající Manzanilla, která nebyla filtrovaná a získala...
Malinově růžová Cava z odrůd Trepat a Garnacha chutná po jahodách a bobulovitém ovoci, ale nechybí jí ani závěrečná kyselinka. Šťavnaté víno plné jemných a elegantních bublin...
Detailní popis produktu
Španělské mandle z Valencie jsou nasládlé, na slunečnicovém oleji pražené a posypané solí. Tato tradiční kombinace smažených mandlí se solí je chuťovým zážitkem sama o sobě, ale skvěle funguje také jako doprovod k olivám, sýrům nebo ke sklence plného bílého vína.
Pro výrobu těchto pražených mandlí se využívají pouze ty nejlepší a hlavně lokální španělské mandle Marcona z Valencie. Mandle z Valencie jsou, díky skvělým podmínkám k pěstování, příjemně křupavé a nabízí vynikající aroma i chuť. Odrůda Marcona je pak naprostou delikatesou. Plodí baculaté sladké mandle s nízkým obsahem oleje, které jsou perfektní na smažení.
Složení: Mandle z Valencie, slunečnicový olej, sůl.
Velikost balení: 125 g
Červené zlato ze Španělska, i tak se mluví o pálivé španělské paprice. Koření se získává z těch nejlepších červených paprik sušených na dubovém dřevě. Delikátní, intenzivní a...
V ČR stále poměrně netradiční, ale taaak vynikající. Na čtvrtky krájená artyčoková srdíčka v nálevu připravovaném podle starodávného receptu z Alicante – pouze s olejem,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.